Werving en selectie

Werving en selectie is de basis voor elke organisatie. De juiste man of vrouw op de goede plaats, inzetten van capaciteiten en ontwikkelen van talent. Uw personeelsbestand is altijd in beweging.
Bij POZW kennen we het werk en de functies in zorg en welzijn, de beroeps kwalificaties en persoonlijke competenties die daarvoor nodig zijn.
Start met een voorsprong en betrek POZW bij uw werving en selectie.

PAY-ROLLING

U zoekt naar de ideale combinatie tussen flexibiliteit en zekerheid. Wilt u voor een langere periode een professional inzetten of wilt u niet of niet direct een werknemer contracteren, dan is pay-rolling de ideale oplossing.
Uitgangspunt is dat de arbeidsvoorwaarden aansluiten bij uw cao. Daarvoor werken we samen met uiterst betrouwbare pay-roll partners. Via POZW blijft u flexibel en biedt u uw werknemers volledige zekerheid.

P&O ondersteuning

Het P&O werk is even dynamisch als uw organisatie, gaat gepaard met piekbelasting, met veranderings- of implementatieprojecten, u kunt het zo gek niet bedenken. De adviseurs van POZW staan voor u klaar. Als werkgever hoeft u zich niet druk hoeft te maken over het basale P&O werk; dat regelen we met u en voor u. Ons uitgangspunt is: als P&O staat en goed wordt bijgehouden, heeft u het fundament gelegd voor Strategisch Personeelsbeleid of HRM.

Interim

Voor tijdelijke inzet van een P&O-specialist bent u bij POZW aan het juiste adres. Of het nu gaat om vervanging bij ziekte/verlof of hulp bij een tijdelijk project. Onze P&O partners zijn inzetbaar op alle facetten van het P&O werk. En interim management betekent resulteert bij POZW inzet van de expertise van de juiste man of vrouw op het juiste moment.

EXPERT ADVIES

POZW is specialist op het gebied van HRM en P&O. Vraagstukken waarvoor specifieke expertise noodzakelijk is, leiden we voor u in goede banen. Dit kan gaan over arbeidsrechtelijke zaken maar ook over zaken als ARBO, beloningsmanagement, de inrichting van uw E-HRM applicatie, vrijwilligers beleid of wat dan ook. We werken samen met een netwerk van experts op diverse terreinen. Zo kiest u voor toegevoegde waarde.

loading
×